2021 Patent ve Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Eğitimleri- Temel Eğitimi Kontenjanın Dolması ve Sonraki Eğitim Programı

Değerli Meslektaş Adaylarımız.

Patent ve Marka Vekilliği Sınavları Türk Patent ve Marka Kurumu tarafında bu yıl Ekim veya Kasım ayında yapılacaktır. Her sınav dönemi olduğu gibi Patent ve Marka Vekilleri Derneği olarak Sınavlara Hazırlık Eğitimlerinden ilki olan 20-24 Mayıs 2021 tarihleri arasında, bu yıl sınava katılmayı planlayan, Fikri ve Sınai Haklar konularında daha önce eğitim almamış ve bu alanda bilgi sahibi olmak isteyenler ve konuya yeni başlayanlar için 2021 YILI PATENT VE MARKA VEKİLLİK SINAVLARI HAZIRLIK TEMEL Eğitimi kontenjanın dolmuştur. Bu eğitim için yeni kayıt alınmayacaktır.

Kontenjanın dolması nedeniyle aynı eğitimin (TEMEL EĞİTİMİN) 2, 3, 4, 5 ve 6 Haziran 2021 tarihlerinde yine online olarak yapılması planlanmıştır. 

2, 3, 4, 5 ve 6 Haziran 2021 tarihlerinde yapılması planlanan TEMEL EĞİTİM programına katılmak isteyenlerin ekteki katılım formunu doldurup, ödeme dekontu ile birlikte  yk@pem.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bu eğitimlerin sonrasında “Patent Vekilliği” ve “Marka Vekilliği” Sınavları için ayrıca, ayrı ayrı, konuları ayrıntılı biçimde içeren Hazırlık Eğitimleri planlanmıştır.

AYRINTILI BİLGİ VE KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Bilgilerinize sunarız.

PEM Yönetim Kurulu