PEM’in 2023 Yılı Patent ve Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Kitabı Hk.

Sayın Patent ve Marka Vekili Adayları,

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından her iki yılda bir yapılan Patent Vekilliği ve Marka Vekilliği Sınavlarının 2023 yılında yapılması gereken Sınavları bu yıl 11 Mayıs 2024 tarihinde yapılacaktır. Sınavlara katılmayı planlayan vekil adaylarının sınava hazırlanmalarına yardımcı olmak üzere Patent ve Marka Vekilleri Derneği (PEM) olarak hazırladığımız “2023 YILI PATENT VE MARKA VEKİLLİĞİ SINAVA HAZIRLIK KİTABI” halen satışta olup, 1500 adet basılan kitaptan 250 adet kalmıştır. Sınav tarihine kadar yeni bir baskı yapılmayacaktır.

“2023 YILI PATENT VE MARKA VEKİLLİĞİ SINAVA HAZIRLIK KİTABI”nın satış ücreti 850.- TL’dir.

Kitabı satın almak isteyenlerin ekteki Kitap Talep Formunu doldurup, formda belirtilen Banka hesabına Kitap ücretini ödeyip, ödeme dekontu ve formu yk@pem.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.  

Söz konusu kitap ALICI ÖDEMELİ (karşı ödemeli) olarak kargo ile talep sahibine gönderilecektir.  2023 Vekillik Sınavları Hazırlık Kitabı ÖRNEK SORULARI AÇIKLAMALI CEVAPLARI Mail Order Formu için tıklayınız.

Sınava Hazırlık Kitabı duyurusu için tıklayınız.

Kitap Talep Formu için tıklayınız.

PATENT VEKİLLİĞİ VE MARKA VEKİLLİĞİ SINAV, SİCİL VE DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ’nde değişikliklerin yer aldığı yeniden düzenlenmiş sayfaları indirmek için tıklayınız.

 

Copyright 2020 | PEM | Tüm Hakları Saklıdır